Новолунието в Близнаци е невероятно време, което съчетава такива прояви

...
Новолунието в Близнаци е невероятно време, което съчетава такива прояви
Коментари Харесай

Новолуние в близнаци. Какво трябва да направите днес,за да се сбъднат всичките ви мечти?

Новолунието в Близнаци е необикновено време, което съчетава такива прояви на всекидневието като несъразмерна наслада, позитивно въодушевление, прояви на страсти и къси интервали на съмнения. Близнаците са склонни да следват мигновени импулси, да вземат решения за доста неща по едно и също време и никой от тях да не стигне до край. За да може този плевел интервал на прояви на несъразмерна интензивност и преобладаваща бездейност да докара единствено до позитивни резултати е належащо да се изготви явен проект и да се следва без закъснение всяка авансово подхваната стъпка, написа novotopoznanie.com.

 Хората, които не принадлежат към този знак на зодиака, би трябвало да извърнат внимание освен на проектите, само че и на резултатите. Един от главните позитивни аспекти на Близнаците е способността да се улавя информация от Космоса, т.е. безусловно да се усещат подканванията, които Вселената дава за реализирането на задачите. В тази нова луна, интуицията ще се ускори при другите знаци и е значимо единствено да уловите вълната и да не пропускате скъпа информация. Важно е единствено да можеш да поискаш Вселената да извърши една фантазия.

За постигането на задачата е належащо да се пресъздава, да се показа мечтаното нещо, да вземем за пример една чанта цялостна с пари или нова кола или пък здраве. Необходимо е да чувствате безусловно, да усетите тези страсти, които бихте изпитали, да вземем за пример, когато шофирате или сте здрав и мощен. Ефектното деяние на вярно ориентираната мисъл неизбежно води до значителен триумф. Но не разчитайте прекалено много на благодатта на Вселената. Необходимо е неизменност и предпочитание да извършите всичко, с цел да постигнете задачата, фантазията не може да се сбъдне сама. Тя има потребност от храна и това е вашето схващане. С други думи, значимо е да се основат условия и даже найнепостижимата цел може да се осъществя. Успехът няма да ви накара да чакате дълго. 

 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР