Новолунието ще настъпи на 22 май в 21:00 ч. с

...
Новолунието ще настъпи на 22 май в 21:00 ч. с
Коментари Харесай

Новолуние в Близнаци: Време да потърсим силата на думите

Новолунието ще настъпи на 22 май в 21:00 ч. с тематиките за връзката, другите ползи и любознанието към света.

„ Говори ми красиво, приказва ми безредно, приказва ми за обич! “

Така ще звучи новолунието в Близнаци, което ще отвори нова тематика с високия заряд на меркуриевия знак. Къде обаче е силата на Близнаците? В умеенето да дадат форма на мисълта си посредством думи и жестове и по този метод да се свържат с останалите. В мрежата от хора, вести и продан на информация въздушният знак се пробва да научи колкото е допустимо повече за света и да съобщи на обкръжението най-интересното.

Затова тъкмо в този момент си коства да бъдем любопитни – не към дребните и незначителни неща, а към новите благоприятни условия и хоризонти. Нека използваме посланието на новолунието, с цел да помислим кои сфери търсят нашето внимание, какво би трябвало да променим в общуването и какво място желаеме да заемем в обкръжението си.

Ето по какъв начин новолунието в Близнаци ще се отрази на всяка зодия >>>

 луна iStock

Изразяваме ли се задоволително добре? Използваме ли силата на мозъка? Сега е време да помислим за всичко това и да си пожелаем структурирана мисъл, умеене да проучваме и учим, а за какво не и да приказваме по-увлекателно. Ако обичате да работите с ръцете си, помислете кое е това начинание, което заслужава повече време в всекидневието – каква по-добра причина да инвестирате време, от това да се чувствате щастливи. Обърнете внимание на братята и сестрите си, както и на околните другари – във времето на усамотение може би забравихме за някои от тях. Погрижете се за тези връзки и намерете време да помислите по какъв начин бихте ги надградили. И най-много – заредете се с безгрижието и лекотата на този знак, който метчае да беседва с всеки забавен човек и да види какво се крие зад ъгъла!

На 22 май новолунието прави позитивен аспект с ретроградните Юпитер и Плутон . Мислите ни ще бъдат осветлени, само че и имаме действителен късмет да съберем нужната сила и да осъществяваме нещо, което същински желаем. Предвид ретроградното придвижване на планетите е прекомерно допустимо да се върнете към остаряла концепция, която в този момент да получи нужния подтик.

Ето по какъв начин новолунието в Близнаци ще се отрази на всяка зодия >>>

 Луна новолуние космос планети Istock

Трансформацията в живота ни постоянно стартира точно от съзнанието ни, а евентуално и осъзнатите стъпки са тези, които могат да ни заведат надалеч. В този миг в зоната на Близнаците се намира освен новолунието, само че и неговият шеф Меркурий, както и ретроградната Венера. Възможно е да имате потребност от изясняване или ентусиазъм да потърсите важен за вас човек. Използвайте новолунието за преразглеждане на към този момент позната обстановка, която заслужава ново начало. Понякога „ новото начало “ е точно друг прочит на личния ни живот. Бъдете смели и не забравяйте, че способността ни да използваме думите ни дават скъпата опция да опишем всичко, от което се нуждаем.

Ето по какъв начин новолунието в Близнаци ще се отрази на всяка зодия:
Как новолунието в Близнаци ще се отрази на всяка зодия 12 фотоси  Как новолунието в Близнаци ще се отрази на всяка зодия  Как новолунието в Близнаци ще се отрази на всяка зодия  Как новолунието в Близнаци ще се отрази на всяка зодия  Как новолунието в Близнаци ще се отрази на всяка зодия
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР