Новолунието на 23 декември ще се отрази негативно на финансовото

...
Новолунието на 23 декември ще се отрази негативно на финансовото
Коментари Харесай

Новолуние преди Коледа оставя без пари 3 зодии

Новолунието на 23 декември ще се отрази отрицателно на финансовото положение на 3 зодии. Точно преди празниците те ще се останат без пари и това ще е повода да посрещнат Коледа и Нова година унили. Телец
Телците би трябвало да се приготвят за сложен интервал и да стартират да заделят средства, тъй като след 21 декември обстановката с парите при тях ще се утежни.

На 23 декември може да научат вести, които ще ви накарат да похарчат солидна сума. Това може да е обвързвано с нарушение на закона. Например заплащането на някаква санкция, изземване на имущество, заплащане на налози и други сходни.
Лъв  
Лъвовете също ще имат проблеми с парите. В навечерието на Коледа и Нова година те ще останат с празен портфейл - ще има задоволително средства единствено за непретенциозно събиране с другари.

Ситуацията при тях ще се стабилизира едвам след 15 януари.
Водолей
За Водолея обстановката с парите няма да е сериозна, само че техен план ще претърпи неуспех и ще ги лиши от постоянни приходи в бъдеще. Това ще провокира същинска горест и отчаяние измежду представителите на тази зодия.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР