Новолунието на 20 февруари ще се осъществи 09:07ч в променливия

...
Новолунието на 20 февруари ще се осъществи 09:07ч в променливия
Коментари Харесай

Новолуние в Риби сега: Загърбваме страховете и преследваме мечтите си

Новолунието на 20 февруари ще се реализира 09:07ч в изменчивия знак Риби в 1º22'. Всяко новолуние символизира ново начало и дава обещание нови начала. Това новолуние визира основно променливите знаци от Зодиака от първа декада, а точно Риби, Близнаци, Дева, Стрелец и тези, които имат Асцендент или персонални планети в тези знаци от 0 до 4 градус.

Новолунието в Риби ще ни помогне да се настроим към най-съкровените си стремежи, да преследваме фантазиите си. Това е уместно време да се ангажираме с персоналните си цели, като се възползваме от позитивните сили на знака, да се вслушваме в интуицията си, да оставим въображението си да се „ развихри “, да намерим скритата в нас детска и почтена душа и да действаме безкористно, да предприемем дейности, които ще ни отведат на твърда почва.

 новолуние в риби

Няколко минути след образуването на Новолунието, Венера ще напусне знака на Риби и ще влезе в Овен, което допуска, че би трябвало да оставим страховете си зад тила си и да намерим силата и смелостта за нашето ново начало. Това е добър миг да извиним на другите, които са ни обидили, да желаяме амнистия от тях или да извиним на себе си за минали неточности. Тъй като Риби е последният знак на зодиака, може да се наложи да теглим чертата, да затворим някои глави в живота си, преди да се впуснем в това ново пътешестване. Новолунието се свързва с ново начало, това е най-хубавото време да помислите какво желаете да измененията или какво желаете да внесете ново в живота си.

Новолунието в Риби може да сътвори доста надигащи се страсти през този интервал и би било добре да избягвате различия, спорове. Новолунието е добра опция да бъдете открити пред другари, пред обичани хора, да се освободите от товара на някои усеща. Особено в случай че тези усеща са прекомерно сложни за понасяне самичък.

Освобождаваме въображението и творчеството си, желанието да увеличим духовното си знание и поверие във висшата мощ, търсейки верния нравствен път. Рибите са воден знак и състраданието е част от природата им. Но би трябвало да сте положителни освен към другите, само че и към себе си. Имайте повече доверие в себе си, грижете се за себе си, позволете си да се поглезите повече.

 жена

Риби е знак с богато креативно въображение. Позволете си да подхраните своята артистична страна. Ако обичате да рисувате, пишете, пеете или танцувате, дайте воля на проявата на тези пристрастености. Енергията на Новолунието в Риби е доста пластична; затова можем да използваме тези сили, с цел да оформим живота си подобен, какъвто желаеме да бъде.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР