Новоизбраният селекционер на националния футболен отбор на България и гениален

...
Новоизбраният селекционер на националния футболен отбор на България и гениален
Коментари Харесай

Красимир Балъков посети Великотърновския университет

Новоизбраният селекционер на националния футболен тим на България и талантлив футболист от близкото минало Красимир Балъков посети Великотърновския университет „ Св. св. Кирил и Методий “, чийто ученик е.

Магичният халф, притежател на номер 20 в идеалния тим на света през 1994 година, се срещна с ректора проф. доктор Христо Бонджолов, който срещна госта с историята и триумфите на университета, описа за спортните достижения и националните състезатели, обучавали се във Великотърновския университет през годините. Двамата разговаряха за бъдещи взаимни планове в региона на спорта.

„ Много се веселя, че един от най-успешните български футболисти и потвърдил се към този момент като треньор експерт е тук при нас в Университета. През последните години Великотърновският университет се утвърди като място, което е значим център за подготовка на състезатели в разнообразни типове спорт. Аз като ректор постоянно съм се стремял да оказвам помощ на всички, които се занимават със спорт в нашия университет. Всеки завоюван орден, всяка извоювана купа е горделивост и реклама за Великотърновския университет. Г-н Балъков, Вие сте образец за студентите, за децата и за всички младежи, тъй като те виждат, че с доста труд и старания човек може да стъпи на върха, а Вие сте там. Надявам се, че отсега нататък ще имаме опция да изпълним общ план в региона на спорта. Вие бяхте извънреден футболист, поисквам Ви да сте извънреден и като селекционер на България “, акцентира Ректорът.

„ Благодаря за поканата! Великотърновският университет е едно от най-хубавите висши учебни заведения в България. Той е образец за сполучлив университет. Това действително е първото ми публично посещаване след избирането ми за народен селекционер по футбол на България. Надявам се, че ще сте ми на кадем и в идните срещи с тимовете на Чехия и Косово ще реализираме две победи. България има извънредно доста надарени и всекидневно разрастващи се млади състезатели, тъй че аз имам вяра в бъдещето на българския спорт. Надявам се с каквото мога да ви бъда потребен отсега нататък! “, означи националният селекционер на България.

В края на срещата ректорът проф. Христо Бонджолов подари на Красимир Балъков юбилеен плакет „ 55 години Великотърновски университет “, като му пожела още доста триумфи.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР