Новоизбраният президент заяви днес, че Съединените щати са готови отново

...
Новоизбраният президент заяви днес, че Съединените щати са готови отново
Коментари Харесай

Джо Байдън: Америка се завърна, готова да бъде водач на света

Новоизбраният президент съобщи през днешния ден, че Съединените щати са подготвени още веднъж да бъдат световен водач, съобщи Франс прес. Той показа на брифинг в своя град Уилмингтън, щата Делауер, дипломатическия екип и екипа по националната сигурност в бъдещото държавно управление, съобщи 24 часа.
" Това е екип, който отразява обстоятелството, че Америка се завърна, подготвена да бъде лидер на света, а не да се отдръпва от него ", съобщи Байдън. Бъдещият държавен секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкън съобщи, че никоя страна не може да реши сама международните проблеми и за задачата е належащо интернационално съдействие.
 И Мичиган разгласи Байдън за новия президент на Съединени американски щати, администрацията на Тръмп почна да отстъпва И Мичиган разгласи Байдън за новия президент на Съединени американски щати, администрацията на Тръмп почна да отстъпва
Комисията по броене на щата Мичиган (16 електорални гласа), състояща се от четирима души, завери резултатите от гласуването на пре...
" Искам да ви кажа, че Америка се завърна, мултилатерализмът се завърна, дипломацията се завърна ", сподели на собствен ред определената от Байдън за непрекъсната представителка на Съединени американски щати в Организация на обединените нации Линда Томас-Грийнфийлд. Избраната за вицепрезидент Камала Харис предизвести, че задачата ще бъде сложна. " Трябва да прегрупираме и подновим съюзите на Америка, да изградим още веднъж и укрепим институциите на националната сигурност и външната политика, които подсигуряват нашата сигурност и пазят националните ни ползи ", сподели тя.
Байдън напомни решимостта си да се бори против климатичните промени, представяйки бъдещия си специфичен делегат в този сектор Джон Кери. " Не недооценявам и за секунда обстоятелството какъв брой ще е мъчно да спазя смелите задължения, които поех в битката против климатичните промени. Но в същото време никой не би трябвало да подценява и за секунда решимостта ми да го направя ", сподели той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР