Новоизбраният президент на САЩ заяви във вторник, че е казал

...
Новоизбраният президент на САЩ заяви във вторник, че е казал
Коментари Харесай

Байдън: Казах на световните лидери, че Америка се завръща

Новоизбраният президент на Съединени американски щати съобщи във вторник, че е споделил на няколко международни водачи, че " Америка се завръща " след провалянето на Доналд Тръмп на яростните оспорвани избори в Съединени американски щати предходната седмица. Досега Байдън е разговарял с канадския министър председател Джъстин Трюдо, френския президент Еманюел Макрон, немския канцлер Ангела Меркел и английския министър председател Борис Джонсън, написа БГНЕС.
" Дадох им да схванат, че Америка се завръща. Ще се върнем в играта. И Америка не е сама ", сподели Байдън, наблягайки евентуалния нов метод към външната политика при встъпващата във власт администрация на демократите.
 Кои ще са министрите на Байдън Кои ще са министрите на Байдън
Джо Байдън може да избере за държавен секретар в бъдещото си държавно управление Сюзън Райс или Хайди Хайткамп. Райс беше консултант по национал...
Байдън съобщи, че отводът на Доналд Тръмп да признае изборите в Съединени американски щати е " объркващ " и ще се отрази зле на политическото му завещание. " Просто мисля, че това е смущаващо, почтено казано “, сподели Байдън, запитан какво мисли за отхвърли на Тръмп да признае провалянето си на изборите на 3 ноември. " Как мога да го кажа тактично ", сподели Байдън пред публицисти. " Мисля, че това няма да помогне на наследството на президента ", добави той.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР