Новоизбраният президент на САЩ Джо Байдън заяви, че нищо няма

...
Новоизбраният президент на САЩ Джо Байдън заяви, че нищо няма
Коментари Харесай

Джо Байдън: Нищо няма да спре предаването на властта в САЩ

Новоизбраният президент на Съединени американски щати Джо Байдън съобщи, че нищо няма да спре предаването на властта след изборната му победа, предадоха Ройтерс и Асошиейтед прес, представени от Българска телеграфна агенция.

Байдън съобщи в Уилмингтън, щата Делауер, че преходът към този момент е почнал, макар отхвърли на президента Доналд Тръмп да одобри изборните резултати. Той сподели, че изследва евентуални членове на кабинета си и други постове в администрацията.

На въпрос от кореспондент какво би споделил на Тръмп, Байдън отвърна: "Г-н президент, чакам с неспокойствие да беседвам с Вас. "

При въпрос по какъв начин има намерение да работи в бъдеще в случай, че и досега не му е възложен достъп до секретна информация и опция да работи в предпазени пространства, Байдън уточни, че достъпът до секретна информация е потребен, само че той въпреки всичко не може да взема решения на основата на тази информация.

"В страната може да има единствено един президент, а аз ще поема президентския пост на 20 януари ", акцентира той.

Демократът добави, че скоро ще беседва с водача на републиканците в Сената Мич Макконъл.

Според мен цялата Републиканска партия се оказа в обстановка, при която е под напън от настоящия президент, означи Байдън.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР