Новоизбраният президент на САЩ Джо Байдън е получил травма, докато

...
Новоизбраният президент на САЩ Джо Байдън е получил травма, докато
Коментари Харесай

Джо Байдън е претърпял неприятен инцидент

Новоизбраният президент на Съединени американски щати Джо Байдън е получил контузия, до момента в който си играел с куче на име Мейджър, оповестява "Ройтерс " с позоваване на членовете на неговия екип.

Според информацията, демократът се е подхлъзнал и е изкълчил глезена си в събота, 28 ноември. Политикът, който е на 78-годишна възраст е превозен за обзор при доктор ортопед.

Съобщава се, че колите от кортежа на Байдън, дружно с публицистите, са пристигнали при ортопеда към 16:00 ч. локално време в неделя (23.00 бълг. време), като репортерите не са видели самия политик, не им е било разрешено да изоставен микробуса.

По-рано беше обявено, че в случай че Байдън завоюва, Мейджър ще стане първото животно в Белия дом, взето от подслон. През ноември претендентът на демократите разгласява известие в Туитър с апел кучетата да бъдат върнати в Белия дом.

Байдън и брачната половинка му Джил имат две немски овчарки. Двойката е взела Мейджъп през 2018 година в приюта Delaware Humane Association. Политикът взе това решение, откакто щерка му Ашли разгласява пост на организацията във Фейсбук, в който се споделя, че кученцата търсят нов дом. Другият домакински любим, Чемп, е закупен от Байдън 10 години по-рано от животновъд.

Превод и редакция: БЛИЦ

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР