Новоизбраният председател на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен предупреди,

...
Новоизбраният председател на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен предупреди,
Коментари Харесай

Фон дер Лайен призова да не бъдат притискани страните от Централна и Източна Европа

Новоизбраният ръководител на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен предизвести, че страните от Източна Европа не би трябвало да бъдат притискани, съобщи ДПА.

" В Централна и Източна Европа мнозина имат чувството, че не са напълно признати ", съобщи тя в изявление, представено от немския в. " Зюддойче цайтунг ".

" Когато водим толкоз остро дебатите, както го вършим, страните и народите имат вяра, че приказваме за тях като цяло, когато имаме поради обособени дефекти ", добави тя.

Финансови наказания ще бъдат налагани единствено като последна мярка, добави Фон дер Лайен, която скоро ще застане отпред на Еврокомисията, дала обещание да предприеме ограничения за поддържане на върховенството на закона.

Излагайки желанията си преди три дни в Европейския парламент преди кандидатурата ѝ да бъде гласувана, тя уточни, че не може да има отстъпки по въпроса с върховенството на закона. Европейска комисия постоянно ще бъде самостоятелен страж на договорите, добави тя. Преди това в писма до две от водещите групи в Екологичен потенциал (социалистите и " Обнови Европа " ) Лайен заяви, че ще поддържа въвеждането на годишни отчети за спазването на законността от всички страни в Европейски Съюз.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР