Новоизбраният общински съвет в Мездра проведе днес своето първо заседание.

...
Новоизбраният общински съвет в Мездра проведе днес своето първо заседание.
Коментари Харесай

Кметът на Мездра Иван Аспарухов встъпи в длъжност

Новоизбраният общински съвет в Мездра организира през днешния ден своето първо съвещание. На него пред регионалния шеф на Враца Малина Николова, общинските съветници поставиха клетва. Клетва поставиха и определеният за кмет на общината Иван Аспарухов, както и 11 кметове на кметства в общината.
Иван Аспарухов се обърна към определените общински съветници, кметове и посетители: "Изключително съм признателен за направения избор, благодаря и на общинската администрация, че през днешния ден е тук, с цел да почете Община Мездра. Ще направя всичко допустимо да потегли Северозапада в положителната и вярната посока. Искам да поздравя 11-те кметове и тези, които ще назначим - 16 кметски наместници. На тях желая да кажа единствено едно нещо... Народът ни е разграничен, хората са ни унижени, хората в обитаемоте места са в доста тежко положение, желая да бъдете моите генерали по места. "
След извършеното скрито гласоподаване, ръководителят на изборната комисия Георги Валентинов разгласи резултатите, от които стана видно, че за ръководител на общинския съвет в Мездра е определена още веднъж Яна Нинова, с 12 гласа. За другата кандидатура - Галя Георгиева, гласоподаваха 7 от общинските съветници.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР