Новоизбраният национален обществен защитник Диана Ковачева продължава битката с монополите

...
Новоизбраният национален обществен защитник Диана Ковачева продължава битката с монополите
Коментари Харесай

Диана Ковачева продължава битката с монополиста "Топлофикация"

Новоизбраният народен публичен бранител Диана Ковачева продължава борбата с монополите и отбрана на жителите от голословни дейности от страна на " Топлофикация ".

В утринния блок на bTV тя благодари за избора и от Народното събрание и увери, че ще се стреми да доближава институциите към хората.

Според нея всяко едно нарастване на сметките за топла вода и парно са голословни, тъй като хората не могат да ги платят. Хората би трябвало да изчакат своите изравнителни сметки, с цел да видят какъв брой е действителното им ползване, а доникъде на месец юли би трябвало да схванат какво е тяхното действително ползване, изясни Ковачева.

Другата значима тематика пред омбудсмана е тематиката за безконечния дебитор, които са преследвани до края на живота си. В интервала на изключителното състояние хората се оплакали на националния бранител от домашно принуждение и от нарушени потребителски права с неспособност за погасяване на отговорности.

Диана Ковачева ще упорства и за промени в Наказателния кодекс, с които да се санкционира още първото посягане върху жена. Тя счита като някогашен правосъден министър, че би трябвало да продължи промяната в правосъдната система и да бъде въведено електронното правораздаване.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР