Новоизбраният кмет на Пловдив Здравко Димитров (ГЕРБ) представи екипа си

...
Новоизбраният кмет на Пловдив Здравко Димитров (ГЕРБ) представи екипа си
Коментари Харесай

Новият главен архитект разбуни страсти в Пловдив! Вижте кой е той!

Новоизбраният кмет на Пловдив Здравко Димитров (ГЕРБ) показа екипа си през днешния ден. Най-големи полемики в града провокира новият основен проектант Димитър Ахрянов. Досега той заемаше поста в община Карлово и непосредствено се трансферира в регионалния център.

Според уеб страницата "Под тепето " с Ахрянов са свързани няколко забавни обстоятелството. "Подписът на новоназначения основен проектант на Пловдив арх. Димитър Ахрянов седи под плана за ПУП-а, поради който събориха тютюневия склад на „ Одрин 8”. Към оня миг той е бил част от огромно проектантско бюро, само че точно той е индивидът, който е подписал чертежите в основния документ, отключил в последици всички трагични събития към паметника на културата ", написа медията. Освен това бил назначен без конкурс, като се употребява законов текст, даващ опция процедурата да не се организира, в случай че служителят досега заема същата служба. "Под тепето " обаче разказва куриозна обстановка - Ахрянов се явил преди време на конкурс за същата позиция, само че не я получил, защото не дал отговор на условията.

Друго забавно е, че трима от заместниците на Димитров бяха и в екипа на съпартиеца му, остарелия кмет Иван Тотев - Стефан Стоянов, Георги Титюков и Йордан Ставрев. Титюков обичайно се състезава против ГЕРБ на локалните избори посредством групировката "Кауза Пловдив ". Другият водач на локална политическа мощ - Дани Каназирева, встъпи през днешния ден във функционалностите си на регионален шеф.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР