Новоизбраният кмет на Пловдив Здравко Димитров, 6-те районни кметове от

...
Новоизбраният кмет на Пловдив Здравко Димитров, 6-те районни кметове от
Коментари Харесай

Новият кмет на Пловдив се закле да работи за благото на гражданите

Новоизбраният кмет на Пловдив Здравко Димитров, 6-те районни кметове от ГЕРБ Георги Стаменов – на „ Централен “, Костадин Язов – на „ Южен “, Костадин Димитров – на „ Тракия “, Иван Стоянов – на „ Източен “, Стоян Алексиев – на „ Северен “, и Димитър Колев – на „ Западен “, както и 17-те общински съветници от най-голямата партия, се заклеха да работят в полза на жителите и за богатството на пловдивчани.

Това стана на първото съвещание на новия Общински съвет, което по традиция се състоя в зала „ Съединение “ на Исторически музей. След скрито гласоподаване за ръководител на локалния парламент с внушително болшинство бе определен препоръчаният от ГЕРБ общински консултант Александър Държиков.

„ Вярвам, че с гения и трудолюбието на пловдивчани, с тяхната обич към града им, с ясна визия, със мощни промени и с общи старания ще продължим да опазваме Древния град. И в това време да го преведем сполучливо през новите провокации като го превърнем в съвременен, динамичен, благоденстващ град. Град, в който хората сбъдват фантазиите си и желаят да отглеждат децата си “, съобщи в словото си кметът Здравко Димитров.

По-късно в храма „ Света Марина “ пловдивският митрополит Николай отслужи церемониален молебен, след което Здравко Димитров беше публично посрещнат в постройката на общината, където кметът на Пловдив два мандата Иван Тотев (2011-2019 г.) му съобщи символичния ключ на града и му пожела сполучлив управнически мандат.
Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР