Новоизбраният кмет на Будапеща Гергей Карачон, който победи кандидата на

...
Новоизбраният кмет на Будапеща Гергей Карачон, който победи кандидата на
Коментари Харесай

Кметът на Будапеща призова софиянци да гласуват за Манолова

Новоизбраният кмет на Будапеща Гергей Карачон, който победи претендента на Виктор Орбан в града, поддържа Мая Манолова за изборите в София.
Карачон, който надви над някогашния кмет Ищван Тарлош, записа видео, в което разгласи поддръжката си и прикани софиянци да гласоподават за Манолова:
" Здравей, София! Аз съм Гергей Карачон, неотдавна определеният кмет на Будапеща. Преди три седмици жителите, които желаят смяна се сплотиха и от това обединяване последва смяна. Победихме освен в изборите за кмет на Будапеща, само че и в огромното болшинство - 23 региона на града избрахме опозиционен кмет. Това дава опция да изградим дружно доста по-свободна, по-солидарна, по-зелена и по-европейска Будапеща. Сигурен съм, че това, което жителите на Будапеща съумяха да реализират, ще реализиран и жителите на София. Затова приканвам всички в неделя да излязат и гласоподават за опозиционния претендент Мая Манолова, с цел да бъде София по-свободна, по-солидарна, по-зелена и по-европейска ", съобщи Карачон.
Манолова благодари на кмета на Будапеща и добави: " Вярвам, че София в неделя ще бъде също толкоз свободна и горда колкото Будапеща, сподели Манолова на конференция през днешния ден.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР