Новоизбраният генерален директор на БНТ Емил Кошлуков планира да създаде

...
Новоизбраният генерален директор на БНТ Емил Кошлуков планира да създаде
Коментари Харесай

Кошлуков предлага Сашо Йовков за директор на спорта в БНТ

Новоизбраният общоприет шеф на Българска национална телевизия Емил Кошлуков възнамерява да сътвори нова спортна дирекция в Българска национална телевизия и да назначи за неин началник дългогодишният състезателен публицист и негов съперник в състезанието за началник на малкия екран Сашо Йовков.

Новината бе обявена от пресцентъра на Българска национална телевизия.

Създаването на новата дирекция е едно от първите оферти на Кошлуков, откакто публично встъпи в служба. Предложението е импортирано за разглеждане от Управителния съвет, който се чака да го прегледа до края на седмицата.

В актуалната конструкция на Българска национална телевизия спортните публицисти работят под шапката на продуцентски център „ Спорт “, който е част от дирекция „ Информация “ и се управлява от основен продуцент - Витомир Саръиванов.

Предложенията за шеф на дирекция „ Спорт “ Сашо Йовков се класира на второ място в състезанието за общоприет шеф. Все още не е ясно каква ще е позицията на досегашния началник на спорта Витомир Саръиванов, в случай че структурната смяна бъде утвърдено от УС.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР