Новоизбраният член на Съвета за електронни медии (СЕМ) Галина Георгиева

...
Новоизбраният член на Съвета за електронни медии (СЕМ) Галина Георгиева
Коментари Харесай

Новият член на СЕМ е завършила Аграрна икономика. Има ли опит в медиите?

Новоизбраният член на Съвета за електронни медии (СЕМ) Галина Георгиева е приключила висшето си обучение във филиала на УНСС във Враца със компетентност " Аграрна стопанска система " и междинен триумф от курса на образование " Добър 3,89 ". Оценката ѝ от държавния изпит пък е 5,00. Преглед на предметите, които е изучавала по специалността, демонстрира, че няма нито един, обвързван с медийната материя, написа в. " Сега ".
Това проличава от справката за Георгиева, която бе оповестена на уеб страницата на Народното събрание.
От нея излиза наяве, че новият член на Съвет за електронни медии е станала бакалавър по " Аграрна стопанска система ", като по време на следването си е работила на неназована в автобиографията ѝ позиция в " Нова телевизия " (пише единствено " Сфера на активност: Медии, Кабелни оператори " ).
От факсимилето на трудовата ѝ брошура обаче проличава, че е била наета като... телефонен оператор в административния отдел на малкия екран, а по-късно се трансферира в отдел " Продажби ". В няколко сдружения - като " Нетера " и " Телехаус ", Георгиева е работила като търговец и съветник " Продажби ".
Кандидатурата на Галина Георгиева за Съвет за електронни медии бе издигната от ГЕРБ (лично от ръководителя на комсията по просвета и медии Вежди Рашидов), а тематиката за нейната професионална подготовка бе повдигната в Народното събрание незабавно откакто депутатите гласоподаваха тя да заеме мястото на Иво Атанасов, чийто мандат изтече.
В дебатите бе посочено, че тя идва от организацията за групово ръководство на сродни права в музиката ПРОФОН. Справката на парламентарния уебсайт обаче демонстрира, че в ПРОФОН Георгиева е почнала работа през март 2019 г.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР