Новоизбраните кметове от ГЕРБ участваха в национална среща, на която

...
Новоизбраните кметове от ГЕРБ участваха в национална среща, на която
Коментари Харесай

Калин Каменов, кмет на Враца: Гордостта приключва в деня на изборите

Новоизбраните кметове от ГЕРБ участваха в национална среща, на която проучиха резултатите от локалните избори. Какви са поуките от тях и какви са целите за развиването на Враца - с коментар в " Още от деня " гостува кметът на града Калин Каменов, който завоюва безапелационна победа още на първия тур на изборите.

Калин Каменов, кмет на Враца: Основната поука е, че би трябвало да бъдем по-близко до хората, с цел да може всички наши съграждани да имат разговор с кметовете, с общинските съветници, с локалната власт.
От тези избори ние сме спечелили и няма нищо по-нормално да бъдат поздравени всички тези, които си свършиха работата, безапелационен е Каменов.
Калин Каменов, кмет на Враца: От 130 кметове през 2015 година ГЕРБ към този момент има 140 през 2019 г, тъй че картината е много позитивна.
Гордостта завършва в деня на изборите, от тук насетне поемаме огромната отговорност. Това е доверие, което жителите дават и изискват, безапелационен е кметът на Враца.

Той разяснява и рецензиите на днешната среща във връзка с останалите политически сили в дясното пространство.
Калин Каменов, кмет на Враца: Няма по какъв начин да сме ядосани на градската десница, само че е необичайно, когато демонстрираш, че си десен, а подкрепяш ляв претендент. Изключително необичайно е политически сили, които изповядват едни и същи полезности, да се обръщат против тях и против естествените си сътрудници. Не е ли най-логично, когато кметът е десен, той да бъде подсилен от всички десни партии?
По отношение на целите си за развиването на Враца, кметът разяснява, че с такива резултати и доверие може да претендира, че Враца е столицата на Североразвиваща се, а не на Севрозападнала България.

Вижте целия диалог във видеото!
 Новоизбраните кметове от ГЕРБ участваха в национална среща Новоизбраните кметове от ГЕРБ участваха в национална среща
ГЕРБ и Съюз на демократичните сили проучиха изборните резултати на национална среща в София, в която участваха и новоизбраните кметове. От най-голямата партия регистрираха, че...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР