Новогодишните късмети остава вечен извор на вълнение и за децата,

...
Новогодишните късмети остава вечен извор на вълнение и за децата,
Коментари Харесай

Оригинални новогодишни късмети

Новогодишните шансове остава безконечен извор на неспокойствие и за децата, и за възрастните. Поверието, че каквото ти се падне на баницата, ще те следва през годината, е идеалното начало на новата година - възторжено, въодушевено и приповдигнато.

Как да слагаме на шансовете в баницата:

Увити във фолио и сложени преди печене. Тук би трябвало да се внимава дали има задоволително и дали са ситуирани отмерено, с цел да има за всички. Може да си отбележим по някакъв метод къде има шанс, за всеки случай. Риск при този метод има във фолиото - да не е доста качествено и хартията да залепне за него, което прави нашите шансове нечетими. Може да ги увием преди фолиото в найлон (този от самите кори) и едвам тогава във фолио.

Другият метод е да се опече баницата и шансовете да се сложат когато е подготвена. Отново - увити във фолио и по-късно към съчка за зъби да вземем за пример. Така те се виждат отдалеко и е елементарно да се среже баницата, тъй че за всекиго да има шанс. Тук се губи тръпката от ровенето на шансовете. Но пък се подсигурява, че няма да се омазни хартията и яденето ще е относително чисто и обичайно.

И в двата случая не пречи да уважите българската традиция и да сложите към шанса, знак на здравето и дълголетието.

Ново - шансове за баница на британски език

Тази година приготвихме и шансове на британски език. Знаем, че има доста българи, които живеят в чужбина и на Нова година всички желаят да опитат тази занимателна наша традиция. Но е мъчно от време на време да се схване пожеланието или спонтанният превод изгубва хумора.

И още шансове за баница:

Нека всекиму се падне шансът, на който се е надявал. Но както е споделил мъдрецът:

“ " Нека нашите стремежи съответстват най-малко малко с нашите благоприятни условия " ”
Източник: hera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР