Новогодишната нощ е само след броени дни и ако още

...
Новогодишната нощ е само след броени дни и ако още
Коментари Харесай

10 зашеметяващи идеи за грим и прическа за новогодишната нощ

Новогодишната нощ е единствено след броени дни и в случай че още се чудите какъв грим и прическа да изберете, с цел да изглеждате зашеметяващо, то по-надолу ще видите няколко хрумвания, които критиците считат за най-подходящи и ефектни за празничната нощ.

Поверие сочи, че както посрещнеш годината, такава ще бъде тя. Защо да не изглеждаме по най-хубавия метод, красиви, щастливи и блестящи?

Според желанията на дамите и съобразено с техния жанр, гримът може да бъде по-обран или по-блестящ, само че несъмнено залагането на малко повече искра през тази нощ не е неточност.

Голяма част от фризьорите предлагат прическата “half up – half down” поради това, че половината коса е прибрана в горната част, което я прави много удобен избор. Освен че няма досадните косъмчета да ви пречат през вечерта, в случай че имате дълга коса, то и дължината й ще бъде на показ.

Друго преимущество е, че тази прическа основава резултат „ котешко око”, поради издърпващият си резултат. Съчетана с верния грим това може да бъде една в действителност добра композиция.

А ето и няколко идейни визии за коса и грим, с които в действителност ще изглеждате зашеметяващо.




















СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР