Ново волейболно бебе се появи на хоризонта. Посрещачът на националния

...
Ново волейболно бебе се появи на хоризонта. Посрещачът на националния
Коментари Харесай

Ново волейболно бебе се появи на хоризонта

Ново волейболно бебе се появи на хоризонта. Посрещачът на националния тим Тодор Скримов и брачната половинка му – най-сексапилната учителка в България Силвия Зубева, към този момент са горди родители, осведоми sporta.bg.

Красивата брюнетка подари волейболиста с щерка нощес. Малката получи името Ася.

Веднага откакто научи новината, че е станал татко за първи път, Скримов напусна лагера на националите и се насочи към София, с цел да бъде покрай фамилията си.

Чаровната Силвия и волейболистът са семейство от началото на юли. Нищо към сватбата не беше разкрито, само че Зубева бе красноречива, че това е мъжът на живота й и желае да бъде с него вечно.

През 2014-а Силвия Зубева провокира възторг, откакто нейна фотография обиколи родни и непознати уеб сайтове, а хиляди я прогласиха за най-сексапилната учителка в България. Учителката призна, че е получавала хиляди неприлични оферти от непознати мъже, само че не отвръщала на поканите.

Година по-късно ориста я среща с мъжа, който остави дълготраен отпечатък в живота й, написа Спортал. Тодор Скримов познава хубавицата от десетките постове в обществените мрежи и остава запленен от нея. Спортистът е твърдо решен да откри път към младата госпожа и да стартира да контактува с нея. Намеренията му са увенчани с триумф и той печели сърцето на най-желаната българка, като тази година двамата затвърдиха по всички публични способи своята обич.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР