Ново сътресение в семейството на футболиста Благой Георгиев и рускинята

...
Ново сътресение в семейството на футболиста Благой Георгиев и рускинята
Коментари Харесай

Благой Георгиев шокира с признание за брака си с Есмер! Виж Тук:

Ново разтърсване в фамилията на футболиста Благой Георгиев и рускинята Есмер Омерова. Този път обаче, Джизъса въобще не крие, че с жена му не са в положителни отношение. Нещо повече! По всичко проличава, че двамата още веднъж са разграничени.

В изявление от тези седмица, футболистът бива запитан в прав текст: „Какво се случва сред теб и Есмер. На доста хора им направи усещане, че тя е изтрила всички фотоси с теб в обществените мрежи…“

А ето какво дава отговор:  „Щом е изтрила фотосите, очевидно към този момент не съм ѝ толкоз приветлив. Това са си наши работи. Всеки си има проблеми, ние също. Ако не се решат, значи по този начин е трябвало да стане. Ще забележим. Живи и здрави да сме. Всеки проблем е сериозен, щом е проблем. Това не е най-важното. Най-важното са децата. Няма значение с кой съм аз, а е значимо да са живи и здрави децата, да не се усещат лишени от родителска обич.“

Футболистът признава, въпреки и косвено, че с жена му са разграничени. Разбира се, техните раздели са пословични. Но до момента Благо Джизъса въобще не си правеше труда да ги разяснява. Този път обаче, е повече от прям.
Благой Георгиев с най- дребното си дете
Като най- евентуална причина за следващата разлъка на Благой и Есмер се спряга поредна невярност от негова страна. Преди няколко месеца футболистът публично приключи спортната си кариера и избира да прекарва повече време в София, в сравнение с в Русия. А на Есмер пък не й се стои изключително доста в България, с цел да надзирава непрекъснато шавливия си мъж.

Преди година и половина рускинята подари със наследник брачна половинка си Благой Георгиев. Футболистът има още две деца от връзката си с гимнастичката Христина Витанова.
Източник: senzacia.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР