Ново родилно легло получи отделението по Акушерство и гинекология в

...
Ново родилно легло получи отделението по Акушерство и гинекология в
Коментари Харесай

С капачки закупиха ново родилно легло в Добрич

Ново родилно легло получи отделението по Акушерство и гинекология в МБАЛ – Добрич от доброволците в акцията „ Капачки за щедрост “. За закупуването му са събрани 5 тона пластмасови капачки, сподели една от активистките на акцията Димитрина Младенова. Добавени са и средства от самодейността „ Жълти стотинки “, както и дарения. А с миналогодишното събиране на капачки е закупен пациентски екран.

„ Леглото ще улесни и усъвършенства работата ни и ще обезпечи комфорт на пациентките “, означи началникът на отделението доктор Ивайло Петев. Той добави, че предходната година донор, поискал анонимност, е закупил такова легло и за другата зала в отделението.

Все повече стават хората, които поддържат благотворителната акция, са наблюденията на Йоана Койчева, която също е от дейните млади дами в самодейността „ Капачки за щедрост “.
От началото на годината в болничното заведение в Добрич са се родили 674 бебета, заяви доктор Петев и регистрира, че броят им е с 4 по-малко от същия интервал на предходната година.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР