Ново решение за интелигентно Wi-Fi покритие на вътрешни и външни

...
Ново решение за интелигентно Wi-Fi покритие на вътрешни и външни
Коментари Харесай

Операторът А1 предлага на бизнеса новата си услуга Smart Net

Ново решение за интелигентно Wi-Fi покритие на вътрешни и външни пространства предложи на бизнес клиентите си операторът А1 България. Решението е осъществено с устройства Cisco Meraki, а самата услуга се назовава А1 Smart Net. Неотдавна операторът получи от Cisco сертификация за регистриран сътрудник.

“Услугата е подобаваща за компании, които желаят да обезпечат високо качество на интернет връзката на своите клиенти, чиновници и сътрудници, изясняват от A1. - A1 Smart Net се ръководи извънредно елементарно през онлайн портал и предлага сигурност и отбрана на мрежата. Услугата разрешава да се основават обособени мрежи за чиновници и клиенти, като могат да се задават ограничавания и забрани по видове трафик и по време “, допълват от оператора.



С А1 Smart Net клиентите основават своя начална страница с лого и обръщение, забележими за всеки консуматор при свързване през Wi-Fi мрежата. Услугата дава опция за наблюдаване и ръководство на мрежите в разнообразни обекти на клиента през общ интерфейс и единствено с няколко клика. Освен това посредством услугата се генерира база данни с е-пощи на всички, които употребяват Wi-Fi мрежата.

Услугата е създадена от А1 в два разновидността. Smart Net Indoor е предопределена за вътрешно покритие, а Smart Net Outdoor е подобаваща за външни пространства. Smart Net Indoor се осъществя с устройство Cisco Meraki MR 20 и е налична с месечен абонамент от 25,90 лв.. Smart Net Outdoor се реализира с устройство Cisco Meraki MR 70 и се предлага против месечен абонамент от 40,90 лв.. Двата пакета могат да се заявят и с ръководство на услугата от А1 против 34,90 лв. (Smart Net Indoor) и 49,90 лв. (Smart Net Outdoor).
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР