Ново разпределение на териториите след важна битка очаква племената в

...
Ново разпределение на териториите след важна битка очаква племената в
Коментари Харесай

Старейшините отиват на Дивата река след тежка загуба в „Игри на волята” 5

Ново систематизиране на териториите след значима борба чака племената в “Игри на волята ” 5. Гладиаторите ще прекарат седмицата в първокласната Резиденция след триумфа на плувеца и модел Калоян Митов, който показва умения в подреждането на пъзели и донесе успеха за алените. Те избраха единомислещо за капитан културиста Николай Костадинов, който на следващия ден ще се изправи против водачите на Амазонките и Старейшините - Мария Оряшкова и Благомир Мастагарков.
 игри на волята NOVA
За първи път Амазонките ще имат опция да спят в комфортно легло и да ядат топла храна в Стопанството, откакто приключиха на второ място. Те завоюваха огромна преднина, само че в последната фаза двама от играчите с най-големи поръчки в подреждането на пъзели - Момчил Василев и Цветелин Гешов, не се оправиха със задачата. Напрежението сред Амазонките и пленниците им пораства с всеки минал ден. Цветелин и Пеньо Гатевски - Гатьо пробваха да създадат прелом, избирайки Момчил за капитан, само че той провали проекта им като гласоподава за Оряшкова вместо за себе си.

Загубата в териториалната борба на Старейшините ги обрича на седмица на Дивата река. Племето беше отслабено след елиминацията на Васил Василев, брата на Момчил, и загубата в борбата за избавление на Мартин Николов - Елвиса, която го изпрати в Чистилището. Как ще се отразят суровите условия на участниците, които до момента не са живели на Дивата река, следва да разберем.

В утрешния епизод капитаните на трите племена ще се изправят в тежка борба, която ще донесе преимущество на едно от тях. Изгубените пък още веднъж ще излязат на Арената, с цел да се борят за място в едно от трите съществени племена.

Не пропускайте “Игри на волята ” във вторник, 26 септември, от 21:00 часа по NOVA. Още забавна информация за „ Игри на волята “ може да откриете на уеб страницата на предаването, както и в формалните Фейсбук страница, Instagram профил и TikTok профил на „ Игри на волята “
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР