Ново разкритие около филма Барби? Точно така. Райън Гослинг разказа

...
Ново разкритие около филма Барби? Точно така. Райън Гослинг разказа
Коментари Харесай

Защо Райън Гослинг прие ролята на Кен

Ново разобличаване към кино лентата " Барби "? Точно по този начин. Райън Гослинг описа за повода да каже " да " на ролята да бъде Кен. Малко тиня, един лимон и една не доста приятна панорама...
 Райън Гослинг, Марго Роби и какъв е хонорарът на актьорите за функциите на Барби и Кен във кино лентата
Колко ще получат Райън Гослинг и Марго Роби за функциите си в " Барби "

Още една тайнственост отколо кино лентата е разкрита

Най-новата продукция, в която Гослинг взе участие - The Gray Man набира от ден на ден известност, почитатели и интерес. Като самият артист не стопира да обикаля телевизионните студиа, с цел да споделя за прекарванията си към кино лентата. И макар че чакаме с неспокойствие да забележим Райън като гибелен сътрудник на Централно разузнавателно управление на САЩ, мнозина се изкушаваме да разберем повече за ролята му като Кен в " Барби ". Твърде малко се знае, а въпросите са доста!

По време на Вечерното шоу с Джими Фалън водещият се възползва от наличието на канадсткия артист, с цел да се опита да разкрие повече към мистерията.

" Хората в никакъв случай не са играли с Кен... Никой не си играе с Кен, дребосъче ", шеговито влиза в тематиката Гослинг.

И споделя за момента, когато взема решение да каже " да " на ролята на Кен.
 Райън Гослинг, Barbie и излъган ли е лъскавият живот на Кен във кино лентата
Измамен ли е лъскавият живот на Кен

Райън Гослинг разкри част от мистерията към кино лентата за Барби

След като Грета Гъруик предлага на Райън ролята, артистът излиза на открито в задния си двор, с цел да намерения. " Най-добрият сюжет, който в миналото съм чел. Излизам в задния двор и знаеш ли къде открих Кен, Джими? С лицето надолу в калта до размазан лимон ", споделя той.
 Ева Мендес, възпитанието, брака и какво мисли за посягането на децата
Дали Ева Мендес пляска децата си

И с какво съпоставя насилието в брака

А " виновността " за това най-вероятно е на двете дъщери на Гослинг и Ева Мендес. Именно тогава, обаче, канадецът осъзнава, че би трябвало да одобри предлагането. Той прави фотография на куклата и написа на режисьора: " Аз ще бъда твоят Кен. Защото историята му би трябвало да бъде разказана. "

Очакваме продукцията на Mattel да излезе по кината на 21 юли 2023 г.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР