Ново публицистично предаване тръгва по Нова телевизия от 5 ноември.

...
Ново публицистично предаване тръгва по Нова телевизия от 5 ноември.
Коментари Харесай

Още двама журналисти от Bulgaria ON AIR отиват в Нова тв като водещи на публицистично предаване

Ново публицистично предаване потегля по Нова телевизия от 5 ноември. Негови водещи са публицистите Кузман Илиев и Владимир Сиркаров. То ще се споделя „ Плюс-Минус. Коментарът след новините “ и ще се излъчва след емисията в 16 ч. Предаването ще прави разбор на настоящите тематики, директни включвания и задълбочени полемики.

„ Първият коментар след новините е извънредно значим. Затова ще разчитаме на Кузман и Владимир, които са познати на телевизионната публика със съществени знания върху политическите и икономическите процеси. Умеят ясно и аргументирано да показват справедлив прочит на събитията в България и по света “, разяснява Вяра Анкова, общоприет шеф „ Информация “ в Нова Броудкастинг груп.

„ Колкото и да са положителни едни вести, те дават информация. За да ни е потребна тя, имаме потребност от разбор за свързване на точките сред събитията. Това ще вършим ние – по значимите тематики ще каним точните посетители с горещите мнения. Целта ни е да сме в интерес на фена. Това е нашата задача като публицисти “, разясняват Кузман Илиев и Владимир Сиркаров.

През последните 7 години телевизионният тандем натрупа журналистически опит в малките екрани „ Европа “, Bloomberg TV Bulgaria и Bulgaria ON AIR. Там те са съавтори и водещи на предаванията „ Плюс-Минус “, „ Boom & Bust “ и „ Денят ON AIR “. В момента са докторанти в Стопанска академия „ Димитър А. Ценов “, Катедра Финанси и заем. Съоснователи са на института Brain Workshop Institute.

През 2018 година Кузман Илиев е отличен с премията „ Свети Влас “ за журналистически достижения. Има добита магистърска степен по обществен мениджмънт от IEP Тулуза, Франция.

Владимир Сиркаров е част от авторския колектив на учебника по финанси и вложения „ Бизнес оценяване “ (изд. Фабер).

Този месец Нова притегли и различен кадър на Bulgaria ON AIR - журналистката Мартина Ганчева. От тази седмица тя ще води неделните издания на утринното предаване " Събуди се ". Досега негови водещи бяха Мира Иванова и Лора Крумова. Крумова сега е в отпуск по майчинство, а Мира Иванова остава водещ на съботното " Събуди се ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР