Ново проучване установи, че голяма част от възрастните хора се

...
Ново проучване установи, че голяма част от възрастните хора се
Коментари Харесай

„Реейки се“ над хълмове или „играейки“ с кученца, проучване установява, че възрастните хора се наслаждават на виртуалната реалност

Ново изследване откри, че огромна част от възрастните хора се радват на виртуална действителност.

Пенсионираният полковник от армията Фарел Патрик преподава компютърни науки в Уест Пойнт през 70-те години на предишния век и по-късно в два частни университета през 90-те години, тъй че не е сюрпризиран от напредъка на технологиите през десетилетията.

p>

Но когато неотдавна 91-годишният мъж получи първото си прекарване във виртуална действителност, той беше замаян. Седнал в конферентна зала в Джон Нокс Вилидж, предградие на Форт Лодърдейл, Флорида, пенсионерска общественост, Патрик седна изправен, до момента в който очите и ушите му изпитаха какво би било да си в военен аероплан на Военноморски сили, летящ край крайбрежията на Флорида.

„ О, Боже мой, това е красиво “, изтърси той, преди програмата за виртуална действителност да докара самолета за кацане на самолетоносач.

Село Джон Нокс беше една от 17-те общности на възрастни към страна, която взе участие в неотдавна оповестено изследване...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР