Ново проучване на мозъчен тръст предупреждава, че Съединените американски щати

...
Ново проучване на мозъчен тръст предупреждава, че Съединените американски щати
Коментари Харесай

Fox News: Китай може да срази американската армия за часове

Ново изследване на мозъчен концерн предизвестява, че Съединените американски щати са изгубили военното си предимство в Индо-Тихоокеанския район, съобщи Fox News.
​​​​​​
Според Центъра за проучване на Съединени американски щати към Университета в Сидни Китай може да предприеме военна атака и да победи, още преди американската войска да успее да отговори.

Китайския хиперзвук – тревога за Съединени американски щати

Проучването сочи, че китайските въоръжени сили имат все по-голямо въздействие в района и Вашингтон на процедура е изгубил доминантната си военна позиция.

Америка към този момент не се радва на военно предимство, и салдото на силите е разтърсен. Китай може елементарно да реализира победа, нападайки съдружниците на Съединени американски щати в района, даже преди американците да могат да отговорят.

Авторите на разбора показват, че Китай е разположил застрашителен боеприпас от прецизни ракети, с цел да подкопае американското военно превъзходство. В изследването като слаби точки за реагиране от страна на Съединени американски щати са посочени Тайван, Японският архипелаг и крайбрежието на Югоизточна Азия.

Китайската войска на процедура може да съкруши американските бази в района единствено в границите на „ часове “, съобщи Си Ен Ен, цитирайки същото изследване.

Наближава ли времето на изтребителите от шесто потомство: действителност или фантастика? (СНИМКИ)

Според създателите Австралия, Япония и други съдружници на Съединени американски щати би трябвало да засилят военното си съдействие с американците и да покачат отбранителните си качества.

Според Пентагона китайската войска желае да господства в района, а това включва над 2000 балистични ракети с дребен и междинен обхват на деяние.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР