Ново проучване на мозъчен тръст предупреждава, че Съединените американски щати

...
Ново проучване на мозъчен тръст предупреждава, че Съединените американски щати
Коментари Харесай

Китай може да срази американската армия за часове

Ново изследване на мозъчен концерн предизвестява, че Съединените американски щати са изгубили военното си предимство в Индо-Тихоокеанския район, съобщи Fox News.

Според Центъра за проучване на Съединени американски щати към Университета в Сидни Китай може да предприеме военна атака и да победи, още преди американската войска да успее да отговори. Проучването сочи, че китайските въоръжени сили имат все по-голямо въздействие в района и Вашингтон на процедура е изгубил доминантната си военна позиция.

Америка към този момент не се радва на военно предимство, и салдото на силите е разтърсен. Китай може елементарно да реализира победа, нападайки съдружниците на Съединени американски щати в района, даже преди американците да могат да отговорят. Авторите на разбора показват, че Китай е разположил застрашителен боеприпас от прецизни ракети, с цел да подкопае американското военно превъзходство. В изследването като слаби точки за реагиране от страна на Съединени американски щати са посочени Тайван, Японският архипелаг и крайбрежието на Югоизточна Азия.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР