Ново посегателство върху природата в Рила. Няколко мъже влязоха и

...
Ново посегателство върху природата в Рила. Няколко мъже влязоха и
Коментари Харесай

Полицията още издирва мъжете, къпали се в езерото Сълзата в Рила

Ново посягане върху природата в Рила. Няколко мъже влязоха и се изкъпаха в едно от Седемте Рилски езера. Засега те не са открити от полицията, само че ще им наложат санкции, в случай че ги открият.

От управлението на Национален парк Рила обявиха, че е доста мъчно да реализират непрекъснат надзор на езерата, тъй като разполагат с стеснен брой чиновници в планината, оповестява Нова телевизия.

На видеоклипа, качен в обществените мрежи, се вижда по какъв начин няколко мъже се забавляват, къпейки се в едно от Рилските езера. "На първо място би трябвало да бъде открита самоличността на нарушителя, в доста случаи ни се постанова да използваме органите на Министерство на вътрешните работи и по-късно се сформира акт за нарушаване ", изясни Милена Берова, Национален парк „ Рила “.

От управлението на Национален парк оповестиха, че двете огромни санкции, наложени за хорото в езерото Близнака и за кино лентата на Беър Грилс в Каракашевото езеро, са платени. Глобите, планувани за физически лица, плували в езерата, са сред 500 и 5000 лв..

„ В случаите когато глобата не бъде изплатена непринудено се изпраща в съответното поделение на НАП”, изясни Милена Берова.

Засега несъбрани санкции няма. Но неустановените извършители са десетки.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР