Ново поколение Qualcomm чип гарантира качествен и стабилен аудио стрийминг,

...
Ново поколение Qualcomm чип гарантира качествен и стабилен аудио стрийминг,
Коментари Харесай

Tronsmart Punky Beat – идеалните Bluetooth слушалки

Ново потомство Qualcomm чип подсигурява първокласен и постоянен аудио стрийминг, наред с технология за Hi-Fi тон без загуба на качество и бездънен бас

Tronsmart Punky Beat са Hi-Fi безжични слушалки за вълнуващо стерео преживяване, както и за шерване с другари в моно режим

Безжичните слушалки се трансфораха в наложителен аксесоар за всеки меломан и собственик на смарт телефон. Те са леки и комфортни, а когато прибавим към това и високото качество на някои модели, първокласното аудио преживяване е обезпечено.

Нов модел безжични Bluetooth слушалки на известния бранд Tronsmart се оферират на промоция в онлайн магазина GeekBuying наред с редица други аудиопродукти със същата марка. Tronsmart Punky Beat са налични за поръчка сега на цена от $24,99 за първите 200 броя, след което слушалките ще се продават за $29,99.

В рамките на Tronsmart акцията купувачите могат да разчитат на 10% отстъпка  при всяка договорка на цена над $1 – с ваучър TRONS01 и на $6 понижение в цената, в случай че поръчат артикули за над $50 – с ваучър TRONS02. Тези преференциални условия важат при поръчки от китайски склад на онлайн търговеца.

Tronsmart Punky Beat е ново потомство безжични слушалки с Bluetooth 5.0 чип Qualcomm, който подсигурява първокласен и постоянен аудио стрийминг. aptX технология обезпечева Hi-Fi тон без загуба на качество, а покритите с графен драйвери възпроизвеждат бездънен бас. AAC и SBC декодиране обезпечава съвършеното звучене при потребление надлежно на iOS и Android мобилни устройства.

Tronsmart Punky Beat се доставят дружно с калъф за зареждане

Новите Bluetooth слушалки са идеални за шерване сред другари, защото всяка от двете „ тапи ” може да се употребява независимо в моно режим. Можете да се забавлявате в продължение на 7 часа с едно зареждане на вградената батерия и до 24 часа със зареждащия калъф, включен в комплекта.

Нещо повече, единствено с 5 минути бързо зареждане ще си осигурите до 1 час време за слушане на музика. Интуитивният тъч надзор пък ви разрешава да активирате всички функционалности на слушалките единствено с допиране, без да се занимавате със смарт телефона. Също с допиране на слушалките можете да активирате гласовите асистенти Siri и Гугъл Assistant.

Можете да купите Bluetooth слушалките тук: Tronsmart Punky Beat – на цена от $24,99 сега за първите 200 бройки, с безвъзмездна доставка до България.

В акцията на Tronsmart се оферират на атрактивни цени и редица други аудиопродукти. Засилен е ползата към безжичните Bluetooth колонки, с които можете да си организирате музикално празненство с другари на всяко място.

Така да вземем за пример, Tronsmart Element T6 Mini е 15-ватова Bluetooth 5.0 тонколонка с 360-градусов съраунд тон, предпазена от вода по стандарта IPX6. В нея можете да заредите 500 песни и да ги слушате цяло денонощие. Тази безжична колонка коства $19,99 с ваучър за отстъпка TSAUDIO07.

Друг забавен артикул е Tronsmart T2 Plus – 20-ватова Bluetooth 5.0 колонка, която също е водоустойчива по стандарта IPX7, поддържа стерео тон и може да се употребява 24 часа с едно зареждане. Може да сдвоите две такива колонки за стерео резултат. Цената на колонката е $27,99.

Портативната Bluetooth колонка Tronsmart Force SoundPulse има мощ цели 40W, поддържа стерео тон, водоустойчива е по стандарта IPX7 и обезпечава 15 часа възпроизвеждане на музика с едно зареждане на батерията. Можете да се сдобиете с тази безжична колонка за $45,99 с ваучър за отстъпка TSAUDIO03.

Атрактивно предложение е комплектът от две колонки 2xTronsmart Force SoundPulse за още трогателен стерео резултат. Заедно двете устройства костват по-малко, в сравнение с сумарната им единична цена – можете да притежавате две такива колонки на цена от $85,99 с ваучър за отстъпка TSAUDIO04.

Още една забавна безжична колонка е Tronsmart Element T6 Plus – тя поддържа Bluetooth 5.0, има оптималната изходна мощ 40W, бездънен бас, отбрана от вода по стандарта IPX6, стерео тон и три екулайзера, като устоя 15 часа с едно зареждане на батерията. Моделът коства $59,99 с ваучър за отстъпка TSAUDIO05.

И най-после, не пропускайте модела Tronsmart Element Mega SoundPulse – това е Bluetooth 5.0 колонка с мощ 40W, 3D дигитален тон, подсъзнателен тъч надзор, стерео тон и поддръжка на NFC връзки. Тази колонка се предлага единствено за $36,99 с ваучър за отстъпка TSAUDIO01.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР