Ново поколение мрежово устройство за дома и офиса, на достъпна

...
Ново поколение мрежово устройство за дома и офиса, на достъпна
Коментари Харесай

TP-Link Archer C5 – безжичен рутер с разширено покритие

Ново потомство мрежово устройство за дома и офиса, на налична цена

Четирите външни антени на TP-Link Archer C5 обезпечават нараснала продуктивност и оптимално покритие във всеки ъгъл на дома или офиса

Производителят на мрежови артикули TP-Link пуска на българския пазар ново потомство двубандов рутер – Archer C5, който обезпечава по-голямо покритие и мощност на сигнала и в същото време има налична цена.

Двубaндовата технология обезпечава безжична скорост до 1,2Gbps в двете честотни ленти: 300Mbps в честотната лента от 2,4GHz и 867Mbps за тази от 5GHz, което разрешава HD стрийминг без спирания, онлайн игри и други приложения, които изискват натоварен трафик.

Освен това Gigabit връзката и четирите външни антени обезпечават нараснала продуктивност и оптимално покритие във всеки ъгъл на дома или офиса. Archer C5 има вграден USB 2.0 порт с поддръжка за 3G/4G модем, с цел да се подсигурява непрекъсната връзка, даже без кабелен интернет.

Устройството предлага гигабитова съгласуваност посредством един WAN порт 1000Mbps и 4 LAN врата по 1000Mbps за трансфер с ултра-бързи скорости. Освен всичко това, рутерът идва с антивирус и алтернатива за наставнически надзор, посредством която родителите могат да лимитират достъпа на децата до несъответствуващи уеб сайтове или времето им в интернет.

TP-Link Archer C5 предлага гигабитова съгласуваност посредством един WAN порт 1000Mbps и 4 LAN врата по 1000Mbps

В допълнение към поддръжката на USB модем 3G/4G, Archer C5 разполага с функционалност Media Server, поддръжка на Samba (за предпазване на данни) и FTP сървър за сигурен достъп до файловете от всяко място.

Налична е и функционалност VPN Server (OpenVPN/PPTP) за поддръжка по едно и също време на до 8 разнообразни Wi-Fi мрежи, локално и отдалечено ръководство. Ширината на лентата на устройството също може да бъде приоритизирана, тъй че връзките да са постоянни и надеждни.

„ Archer C5 има общоприети функционалности, които са доста потребни както за домашни интензивности, по този начин и за компании и предприятия, които имат няколко офиса и държат на взаимосвързаност. Този модел рутер е комфортен за снабдители на интернет услуги, които желаят персонализирани и профилирани функционалности с елементарно дистанционно управление или за по едно и също време даване на голям брой услуги “, разясни Анна Чакърова – управител бизнес развиване в TP-Link България.

Archer C5 е разполагаем в партньорската мрежа на TP-Link на цени от 103,90 лева с Данък добавена стойност. Рутерът е съпроводен с 3-годишна гаранция и безвъзмездна техническа поддръжка, прецизираха от компанията.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР