НОВО определение за екстремизъм ще доведе до забрана на Уайтхол

...
НОВО определение за екстремизъм ще доведе до забрана на Уайтхол
Коментари Харесай

„Екстремистите разкъсват обществото“, казва Гоув, докато назовава групи, които биха могли да се „разблъснат“ от новото определение за екстремизъм

НОВО определение за екстремизъм ще докара до възбрана на Уайтхол да се ангажира с радикални ислямисти и далечни десни бандити.

Върховният тори Майкъл Гоув днес разкри формулировката, предопределена да сложи отвън закона тези, които се стремят да „ подкопаят, преобърнат или заменят “ английската демократична система и нашите полезности.

Но господин Гоув беше подложен на критика от някои тори, че не е стигнал задоволително надалеч.

Министърът на общностите ревизира имената на Мюсюлманската асоциация на Англия, Кейдж, MEND, Британското националсоциалистическо придвижване и Патриотична опция като евентуално несъответстващи на определението.

Той също по този начин успокои еко протестиращи, транс деятели и деятели, сериозни към пола, че тяхната независимост на словото ще бъде предпазена.

И определението също по този начин няма да обхване „ расисткия “ донор на торите Франк Хестър, който провокира отвращение, като сподели, че Даян е най-дългогодишният негър народен представител във Вел...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР