Ново огнище на COVID-19 се оформя в Пазарджик. Оказва се,

...
Ново огнище на COVID-19 се оформя в Пазарджик. Оказва се,
Коментари Харесай

Ново огнище: 11 служители от Документи за самоличност в Пазарджик с COVID-19

Ново огнище на COVID-19 се оформя в Пазарджик. Оказва се, че в звената на Министерство на вътрешните работи за издаване на документи за идентичност в града и в районната дирекция има инфектирани с ковид чиновници. Продължава тестването на контактни лица. Дезинфекцират се пространствата, заяви БНР.
11 чиновници на звено „ Български документи за идентичност “ към полицията в града са с позитивни проби за ковид. Първият инфектиран в отдела е бил регистриран там преди два дни.
„ След като беше открита първата проба с PCR тест, неотложно бяха подхванати дейности за уединяване на тези чиновници по домовете “, съобщи представителят на полицията Мирослав Стоянов и добави, че множеството са без признаци сега.
„ Незабавно пространствата бяха дезинфекцирани и затворени за период от 24 часа. От сутринта, от 8,30 ч. звено „ Български документи за идентичност “ работи и обслужва жители “, сподели представителят.
Той заяви, че ще се подхващат и спомагателни ограничения за дезинфекциране на цялата постройка.
„ Днес се организират и дейности за стерилизация на помещението „ Български документи за идентичност “ в Районно ръководство Панагюрище, където имаме също открита една позитивна проба. Предполагам, че още такива проби ще бъдат направени на контактни чиновници “, сподели още представителят на полицията Мирослав Стоянов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР