Ново напрежение между България и Русия след визитата на руския

...
Ново напрежение между България и Русия след визитата на руския
Коментари Харесай

Бивш руски депутат за президента Радев: Този човек е продал своята вяра и народ

Ново напрежение сред България и Русия след визитата на съветския патриарх. В публицистично предаване по съветския държавен канал „ Россия” българските ръководещи бяха наречени предатели, а президентът Румен Радев Румен Георгиев Радев е български боен, генерал-майор от запаса. Бивш... към профила – човек, продал религия и народ.

Водещият на предаването Владимир Соловьов отваря полемиката след визитата на съветския патриарх Кирил в България и неговото отчаяние, че София размива ролята на Русия в Освобождението на България преди 140 години. Междувременно различията при патриотите в ръководеща коалиция с мненията си за визитата на патриарх Кирил остават.

След като още преди дни, освен това на българска територия, Русия разгласи, че ролята й отпреди 140 години в освобождението на България е била подценена, през днешния ден обстановката ескалира, освен това медийно. Българските ръководещи бяха наречени „ неблагодари негодници и дегенерати”. Основен обект на офанзивата в действителност е президентът Румен Радев, който обаче все още не е направил никакъв формален коментар, а част от анализаторите споделят, че е допустимо острата реакция на Москва и втвърдяването на тона да се дължи на идните след десетина дни президентски избори в Русия.

На 6 март в предаването "Вечер " някогашният народен представител Семьон Багдасаров си разрешава разнообразни квалификации към българските ръководещи.

„ В момента на власт в България са предатели и негодници, които са не запомнили кой ги е освободил”, споделя Багдасаров. Най-тежки думи в студиото се чуват по адрес на президента Румен Радев, като се акцентира, че той е учил в Америка. „ Какво желаете от този човек в кавички, който е продал своята религия и народ – да си спомни за тези, които са загивали за неговия народ? Сега имат двама съдружници – содомитите американци и турците, които са ги клали. Какво желаете от тези дегенерати, които управляват България?”, разяснява някогашният съветски народен представител.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР