Ново луксозно грандиозно приключение на стойност $33 500 транспортира пътешествениците

...
Ново луксозно грандиозно приключение на стойност $33 500 транспортира пътешествениците
Коментари Харесай

Епичен лукс: Обиколка с частен самолет на шест държави за 33 500 долара

Ново първокласно грандиозно премеждие на стойност $33 500 транспортира пътешествениците от Лондон до Индия и назад на борда на Boeing 737-400, трансфорат в луксозен частен аероплан.

Акцентите на пътуването включват частна обиколка на емблематичния Колизеум в Рим, частна обиколка на музеите на Ватикана и Сикстинската шапка, приключенско търсене на бенгалски тигър и 22 нощувки в първокласни хотели, един от които предлага невероятна панорама към Тадж Махал.

Шестдесет и едно хранения са включени в пътуването на Titan Travel – 22 закуски, един брънч, 16 обяда и 22 вечери, а напитките по време на полет са неограничени, показва Daily Mail.

Самолетът е преустроен през юни 2021 година, като предлага „ предна и задна кухня, позволяващи кетъринг от висок клас “, а развлеченията по време на полет „ се предават към персоналните мобилни устройства на пасажерите “.

Първото премеждие стартира на 13 септември 2023 година от частния терминал на летище Станстед в Лондон, като гостите идват там с първокласна кола.

Първата спирка от 23-дневната авантюра е Рим, с престой във „ превъзходния “ хотел Anantara Palazzo Naiadi Rome, след което се насочва към Тиват - крайбрежен град в Черна гора, като гостите се настаняват в Regent Porto Montenegro – „ морски изискан “ хотел с „ уау фактор “, съгласно Titan Travel, от където прибавят, че е „ разграничен на две секции от замайващ басейн с палми “.



Следва лагерът Saraya Rum във Вади Рум, Йордания, където гостите ще „ седнат на чай край огъня “ измежду „ извисяващи се скални формирания “. След това има престой в Movenpick Resort Petra, ситуиран тъкмо против входа на Розовия град на Петра.

Петзвездният Oberoi Rajvilas в Джайпур, Индия, е идващият „ луксозен хотел “, който е „ олицетворение на безконечната грациозност “, споделя Titan Travel.

Оттам гостите ще бъдат отведени до горите на Ranthambore за престой в „ луксозните “ Sawai Vilas. Именно тук те ще се насочат на „ незабравимо “ премеждие за разкриване на тигри.

След това се насочват към The Oberoi Amarvilas в Агра, парцел, който се гордее с невероятна панорама. Дръпнете завесите в спалнята си тук, споделя Titan Travel, „ и погледнете Тадж Махал в целия му искра “.
View this post on Instagram
A post shared by The Oberoi Amarvilas, Agra (@oberoiamarvilas)

Последните два хотела са Samarkand Regency Amir Temur в Узбекистан – „ единственият водещ хотел в света в Централна Азия “ – и Ritz-Carlton, Истанбул, който предлага „ невероятна панорама към могъщия Босфор “.

Други акценти от пътуването включват извънреден круиз „ из блестящия залив на Котор “, арабски прием „ измежду осветените скални чудеса на Малката Петра “, „ церемония вечеря в зашеметяващия замък Самоде в Джайпур “, вечеря на покрива на площад Регистан в Самарканд и „ грандиозна прощална вечеря в крайбрежното имение Саит Халим Паша в Истанбул “.

Управляващият шеф на Titan Travel Анди Скуирел споделя: „ Това е най-луксозната отмора на Titan до момента – с изцяло неповторим маршрут, който не може да бъде открит на никое място другаде. Летейки до шест страни и отсядайки в девет невероятни дестинации, нашите клиенти могат да чакат изискани хотели с хипнотизираща панорама. “
Източник: profit.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР