Ново изследване разкрива каква е средната продължителност на половия акт

...
Ново изследване разкрива каква е средната продължителност на половия акт
Коментари Харесай

Къде по света правят най-продължителен секс

Ново проучване разкрива каква е междинната дълготрайност на половия акт в някои от най-големите страни. Допитването е дело на уеб страницата saucydates.com и е извършено измежду 3863 мъже и дами.

Като главен извод може да се извади обстоятелството, че на никое място сексът не продължава толкоз, колкото на практикуващите го им се желае . Една част от проучването е обвързвана точно с мечтаната дълготрайност.

 Снимка 329841

Идеали

Мъжете са показали 25 минути и 43 секунди, а дамите - 25 минути и 51 секунди. Добрата вест в тази ситуация е, че вижданият на двата пола най-малко за времетраенето на половия акт се припокриват. Лошата е, че желанията рядко се припокриват с действителността в спалнята.

 Защо вършим по-малко секс
Защо вършим по-малко секс

Проблем, за който не приказваме

Истината

Като първенци по дълъг секс са посочени жителите на Съединени американски щати и Канада. При тях той продължава приблизително 17 минути . Във врата им дишат англичаните с 2-3 секунди по-малко. На четвърто място са австралийците с 16 минути и половина. Пети са индийците със приблизително 15 минути и 15 секунди, написа Daily Mail.

 Снимка 329842

В проучването не са включени българи , тъй че още през днешния ден може да опровергаете сухата статистика с действителни достижения!
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР