Ново изследване на ДНК показва, че Ехнатон е извънземен хибрид

...
Ново изследване на ДНК показва, че Ехнатон е извънземен хибрид
Коментари Харесай

Ново изследване на ДНК показва, че Ехнатон е извънземен хибрид

Ново проучване на ДНК демонстрира, че Ехнатон е извънземен хибрид …Ново генетично изследване демонстрира, че е прекомерно евентуално, жанр египетски фараони да са били подложени на умишлена генетична операция от софтуерно напреднала цивилизация.Някои биха нарекли това изрично доказателство, че строителите на пирамидите са имали мощна връзка със същества, пристигнали от Космоса.Стюарт Флейшмен, професор по сравнителна геномика в Швейцарския университет в Кайро, и неговият екип неотдавна разгласиха резултатите от 7-годишното си изследване, което картографира геномите на 9 антични египетски фараона.Ако се окажат правилни, техните открития могат евентуално да трансформират международните книги по история.

 1 600x417 - Ново проучване на ДНК демонстрира, че Ехнатон е извънземен хибрид
Учените подлагат пробите от античната ДНК на развой, наименуван полимерна верижна реакция (PCR). В региона на молекулярната биология тази техника постоянно се употребява за възпроизвеждане и амплифициране на копие на парче ДНК, което дава на откривателите ясна картина за генетичния отпечатък на някого.
Осем от деветте проби дават забавни, само че типични резултати. Деветата проба принадлежи на Ехнатон, загадъчният фараон от 14 век прочие н. е. и татко на Тутанкамон.Източникът на ДНК тестът е дребен откъс от изсушена мозъчна тъкан. Тестът се повтаря, като се употребява костна тъкан, само че се получават същите резултати.Един от „ виновниците “ е ген, наименуван CXPAC-5, който е виновен за развиването на фронталния кортекс на мозъка в области, в които “се заражда ” мисълта и съзнанието на индивида. Аномалията е забележима на изображението по-долу.Тази нараснала интензивност в генома на Ехнатон предполагала, че той е имал по-висок черепен потенциал, заради това е имало нужда той да се обитава в по-голяма мозъчна кора.

 Десният раздел демонстрира разпространяването на гена CXPAC-5 при естествен човек. Вляво е тестът от ДНК на Ехнатон
Десният раздел демонстрира разпространяването на гена CXPAC-5 при естествен човек. Вляво е тестът от ДНК на ЕхнатонЧетете още: Древни наблюдения доказващи, че НЛО не са `ново` явлениеНо каква разновидност би предиздвикала човешкия мозък да пораства? Все още не е открита такава техника, макар години проучвания и пробиви в генетиката. Могат ли тези 3300-годишни доказателства да посочат антична генетична операция? Дали е дело на напреднали извънземни същества? Може ли митологията на античен Египет да е освен това от сбирка от алегорични приказки?Проф. Флейшмен изяснява:„ Теломеразата (генетичен ензим) се изразходва единствено при два процеса: рисково стареене и рискова разновидност. Генетични и археологически данни допускат, че Аменхотеп IV (Ехнатон) е живял до към 45-годишна възраст. Това не е задоволително, с цел да се употребява цялата хромозомна теломераза, оставяйки след себе си едно неловко, само че допустимо пояснение.Тази догадка се поддържа и от обстоятелството, че анализът с електронен микроскоп разкрива признаци на нуклеотидна цикатрикс, което е издайнически знак за излекуването на ДНК спиралата след излагане на мощни мутагени. “Това допуска ли, че Ехнатон, един от най-загадъчните фараони в античен Египет, по време на живота си е бил подложен на генетична трансформация? Това изказване също поддържа теорията, че антични извънземни в миналото са посещавали цивилизацията, живяла по крайбрежията на Нил.Друго забавно доказателство е изображението по-долу, което демонстрира две микроскопски фотоси на костна тъкан, взета от черепа на Ехнатон и тази на друга мумия на същата възраст.

 3 600x326 - Ново проучване на ДНК демонстрира, че Ехнатон е извънземен хибрид
Костната тъкан вляво е надалеч по-плътна и радикално друга в наноскопски мащаб. Може ли това увеличение на здравината на черепните кости да е знак за нараснало мозъчно развиване?Пред пресата Флайшмен споделя:„ Това е меко казано вълнуващо изобретение. Моят екип и аз представихме документите за партньорска инспекция, направихме и преработихме тестванията задоволително пъти, с цел да сме сигурни, че са точни.Не знам цялостното значение на нашите констатации, само че сигурно имам вяра, че те би трябвало най-малко да насочат научната общественост в посока, която би била неотложно отхвърлена единствено преди няколко десетилетия. “Ако това проучване е правилно, то може да провокира невиждана смяна на парадигмата. Ако извънземните са взели участие интензивно в живота на най-могъщите човеци преди хиляди години, значи ли това, че ще се върнат? Може би въобще в никакъв случай не са си тръгнали.Но най-важният аспект би бил съществуването на човеци, директни потомци на царската линия на античен Египет, които към момента имат извънземните гени, вградени в геномите на техните предшественици.Като четец на HiddenTruth, Ви каним да се присъедините към общността на HiddenTruth.site в формалните Facebook групи и страници, с цел да обсъждате загадки, просвета и настоящи въпроси с мислещи хора от целия свят.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР