Ново гадже има синът на Софи Маринова - Лоренцо. Наследникът

...
Ново гадже има синът на Софи Маринова - Лоренцо. Наследникът
Коментари Харесай

Синът на Софи Маринова си хвана съученичка за гадже

 Ново гадже има синът на Софи Маринова - Лоренцо. Наследникът на изпълнителката на " Стари рани " от няколко месеца е съществено привързан с мистериозна брюнетка, научи " България Днес ".

Певецът до неотдавна криеше връзката си с тъмнокосата красавица. За случката му с нея знаят единствено майка му, пастрокът му Гринго и няколко правилни приятели.

Нещата сред Лоренцо и знойната хубавица вървят извънредно добре. 17-годишният наследник на Маринова е вдлъбнат до уши по мадамата. Двамата са неразделни във всяка свободна минута. Те обичат да се разхождат и да пият топли питиета в заведения.

Лоренцо и хубавицата са съученици. Двамата се познават от няколко години, само че любовта им пламва много по-късно. Първо са другари, а по-късно вземат решение да се пробват и като двойка.

Мацката въобще не ревнува известното си гадже. Тя рядко съпровожда Лоренцо по участия в нощните заведения. Красавицата имала цялостно доверие на сина на Софка и не се страхувала, че може да кривне.

Лоренцо към този момент е показал кандидат-булката на фамилията. Най-радостна била Софка. Участничката в " Капките " считала, че на сина й му е време за съществени гаджета. Маринова доста харесала кандидат-снахата. Тя не се държала пренебрежително на първата им среща. А в противен случай - била тактична и не разпитвала доста за фамилията на момичето.

Лоренцо към този момент не крие връзката си с чаровната госпожица от никого. Младият артист показа мацката си със фотография в обществената мрежа. Под фотото, на което е с младата хубавица, той постави целувка и сърце.

" Сладури ", разясняват приятели на Лоренцо под фотографията.

Това е трета сериозна връзка за 17-годишния реализатор. Преди да се залюби с мистериозната брюнетка, Лоренцо имаше случки още веднъж с тъмнокоси девойки.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР