Ново бебе с особен афинитет към контрола и мениджърския дух

...
Ново бебе с особен афинитет към контрола и мениджърския дух
Коментари Харесай

Бебе Бос поема семейните работи в свои ръце (ВИДЕО)

Ново бебе с необикновен афинитет към контрола и мениджърския дух идва през 2021 година

Първият филмов откъс на „ Бебе Бос: Семейни работи “ загатва за завладяващи моменти, комизъм, необикновени връзки и извънредно динамичните обрати, които предстоят в новата лента.

Продължението на „ Бебе Бос “ от 2017 година, който натрупа повече от 500 милиона $ в международния боксофис, дава обещание да сервира на феновете нова ексцентрична история и да завладее дребни и огромни с неповторимите прекарвания на семейство Темпълтън.

В „ Бебе Бос: Семейни работи “ Тим и неговото малко братче Тед, по-познат като Бебе Бос, са към този момент възрастни и са се отдалечили един от различен. Тим има свое семейство, до момента в който Тед още веднъж е началник на сериозна компания и проповядва тезата, че каквото не може да се купи с пари, може да се купи с доста пари.

Отдалечавайки се от ден на ден един от различен, в живота им се намесва значима фигура с ексцентричен метод и положителното желание да сближи още веднъж двамата братя. Амбициозно до „ мозъка на гените си “ Новото Бебе Бос има за цел да отключи загатна за привързаността и обичта сред братята и да ги накара да схванат какво в действителност има значение в този свят.

За повторно в българската версия на кино лентата в ролята на Бебе Бос се превъплъщава един от най-обичаните български артисти. Герасим Георгиев - Геро още веднъж ще даде гласа си на ексцентричния воин и ще зарадва феновете с емблематичното си наличие във кино лентата.

Като режисьор на „ Бебе Бос: Семейни работи “ се завръща Том Макграт, а сюжетът е дело на Марла Фрийз.

Източник: venera.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР