Новият №1 в света Роджър Федерер спечели поредната титла в

...
Новият №1 в света Роджър Федерер спечели поредната титла в
Коментари Харесай

Федерер към Григор: Продължавай така!

Новият №1 в света Роджър Федерер завоюва следващата купа в кариерата си. 36-годишният швейцарец сграбчи трофея в Ротердам след безапелационен триумф на финала против Григор Димитров с 6:2, 6:2. Ветеранът не остави подозрение в превъзходството си, само че във втория сет наподобява при хасковлията се появиха и някакви физически проблеми, които евентуално затрудняваха придвижването му по корта.

“Разбира се, бих желал да поздравя също и Григор след тази сложна седмица. Надявам се да се чувстваш по-добре. Желая ти всичко най-хубаво през сезона, продължавай в същия дух, сигурен съм, че скоро ще имаме нови срещи”, обърна се към българския си съперник швейцарецът при награждаването.

На конференцията си след края на финала Федерер сподели още: "Не мога да играя доста по-добре от това. Възползвах се от това, че Григор не се усещаше добре. Аз персонално се усещах ужасно на корта ".

Швейцарецът добави, че ще реши след "Мастърс "-а в Маями дали ще взе участие в шампионати по време на клей сезона. Миналата година той пропусна целия сезон на алено.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР