Новият №1 в света Даниил Медведев използва профилите си в

...
Новият №1 в света Даниил Медведев използва профилите си в
Коментари Харесай

Медведев: Децата не трябва да спират да мечтаят, моля ви за мир


Новият №1 в света Даниил Медведев употребява профилите си в обществените мрежи, с цел да насочи мощно обръщение за мир. Шампионът от US Open 2021 се причисли към апелите на доста от своите сънародници в тениса, които приканват за прекъсване на военните дейности на Русия в Украйна. Той го направи като подчертава върху децата и това, че те би трябвало да живеят в „ обич, сигурност и правдивост, с шансове в живота “.

След финала на Australian Open, повлиян от отрицателното отношение на публиката против него, Медведев сподели, че детето в него е спряло да мечтае. Сега обаче употребява точно оня роман, с цел да насочи своето обръщение.

„ Спомняте ли си какво споделих след финала на Australian Open? Историята беше за мен и детските ми фантазии. Днес желая да приказвам от името на всяко дете по света. Те всички имат фантазии, животът им занапред стартира, толкоз доста хубави прекарвания предстоят: първите другари, първите страхотни страсти. Всичко, което усещат и виждат е за първи път в животите им. Затова желая да прикани за мир в света, за мир сред страните.

Децата се раждат с вътрешно възприятие за доверие към света, те имат вяра доста във всичко: в хората, в любовта, в сигурността и справедливостта, в техните шансове в живота. Нека бъдем дружно и им покажем, че е правилно, тъй като нито едно дете не би трябвало да стопира да мечтае. “
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР