Новият завод за производство на различни модели на автомобили „Шкода“,

...
Новият завод за производство на различни модели на автомобили „Шкода“,
Коментари Харесай

Новият завод за производство на автомобили „Шкода“ ще бъдев България или в Турция


Новият цех за произвеждане на разнообразни модели на коли „ Шкода “, както и на модели на „ Фолксваген “, ще бъде издигнат или в Турция, или в България. Това заяви ръководителят на синдикатите на „ Шкода “ Ярослав Повшик.

Той съобщи, че двете страни имат много преимущества. „ Турция има солидна инфраструктура, само че България е по-стабилна политически и е член на Европейския съюз “, съобщи Повшик, представен от „ Радио Прага “ и БГНЕС.

Синдикатите ще изискат отговор от управлението на компанията за това дали планът ще повлияе на заетостта в Чешката република и по какъв начин това ще повлияе на бизнес проекта на компанията.

БГНЕС напомня, че редица източноевропейски страни желаят да одобряват новия цех на групата „ Фолксваген “, от която част е и „ Шкода “. Според последните информации в немския щемпел от предходната седмица на финалната права са останали България и Турция.

Окончателното решение къде ще бъде издигнат бъдещият цех на стойност 1,3 милиарда евро би трябвало да се вземе доникъде на юли.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР