Новият завладяващ роман от авторката на „Вила в Сицилия“ вече

...
Новият завладяващ роман от авторката на „Вила в Сицилия“ вече
Коментари Харесай

Време за четене: „От Венеция с любов“ ни отвежда на романтично пътешествие в търсене на отговори

Новият вълнуващ разказ от авторката на „ Вила в Сицилия “ към този момент е по книжарниците от нас от Издателство „ СофтПрес “.

„ От Венеция с обич “ на Розана Лей води читателите на сантиментално странствуване из Европа, с цел да им подсети, че в живота от време на време се постанова да се върнеш обратно към предишното, с цел да откриеш отговорите на въпросите от сегашното .

Джоана и Хариет са сестри със напълно друг живот. Едната е щастливо омъжена и живее в Лондон, където работи като публицист на свободна процедура, а другата не е напускала границите на фамилната плантация, която стопанисва сама, грижейки се за болната им майка. Но се оказва, че и двете са еднообразно упорити в решението си да запазят проблемите в загадка .

Докато Хариет се чуди по какъв начин да откри пари за следващия ремонт на Мълбери Фарм Котидж и да отдели пет минути за себе си, сестра ѝ бърза да избяга от хаоса, породен от проваления ѝ брак. Избира за леговище точно родния дом в Дорсет.

Една красива картина над леглото и купчина остарели писма , открити в прашен сандък на тавана, предизвикат любознанието на Джоана и ѝ задават нова цел – да открие коя е дамата, изляла сърцето си в тях . Стъпките я водят към Венеция, Лисабон и Прага, а историята открехва вратата към предишното, само че дава на Джоана и ключ към нейното бъдеще. Междувременно в Дорсет сестра ѝ също продължава с търсенето - на огромната обич и на оня бленуван живот на споделено благополучие, без да осъзнава, че от време на време всичко, от което човек има потребност, е тъкмо под носа му.

„ От Венеция с обич “ включва всички съставки на един трогателен разказ – вълнуващ сюжет, зависещ на майсторско писане, и дълбоки страсти, въодушевени от една невъзможна обич и от непрекъснатия блян към себепознание и търсене на благополучие . Розана Лей преплита нишките на времето, кръстосва хора и ориси, с цел да отвори нови пътища и хоризонти, припомняйки, че най-верният компас е сърцето .

Благодарение на ярките описания, с които изпъстря страниците на романа си, тя обезпечава на читателите по този начин търсеното в наши дни бягство от тривиалността на всекидневието, разсънва сетивата за усети и аромати и отваря очите за незабравими гледки. Но наред с авантюристичния дух, превзел част от историята, Розана Лей приказва и за очарованието на домашния уют и за тези моменти на безспорна естетика, когато знаеш, че си на точното място с верния човек .

 книга СофтПрес Издателство СофтПрес
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР