Новият зам.-шеф на парламента Емил Христов направи кратко изявление пред

...
Новият зам.-шеф на парламента Емил Христов направи кратко изявление пред
Коментари Харесай

Новият зам.-шеф на парламента: Аз съм военен, получавам задача и я изпълнявам

Новият зам.-шеф на Народното събрание Емил Христов направи малко изказване пред публицисти през днешния ден, откакто бе определен на мястото на Цвета Караянчева, която пък стана ръководител на Народно събрание. Христов благодари на ГЕРБ, че е бил видян и препоръчан.

" Уверен съм, че Караянчева ще се оправи добре ", сподели Христов запитан за своята съпартийка и трусовете към назначението ѝ.

Христо показа още, че кандидатурата му е издигната по време на среща на ПГ на ГЕРБ, както и че предлагането е било в съгласие с сътрудниците във властта от Патриотичния фронт.

Той описа, че като зам.шеф на Народното събрание ще употребява опита си като ръководител на общинския съвет в Стара Загора.

" Градът се трансформира в пример на това по какъв начин управляващите би трябвало и могат да работят дружно. Предполагам, че това е и част от мисълта на управлението, с цел да ме повдигнат ", сподели новият зам.-председател на Народното събрание. Христо е управлявал и боен батальон, като от това също ще употребява умения: " Аз съм боен, като получа задача я извършвам ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР