Новият японец в Пирин Юки Айзо е щастлив от трансфера

...
Новият японец в Пирин Юки Айзо е щастлив от трансфера
Коментари Харесай

Новият японец в Пирин: Това е тим с история, чувствам се отлично в Благоевград

Новият японец в Пирин Юки Айзо е благополучен от прехвърлянето си като акцентира, че се усеща чудесно в родината ни.

" За мен беше елементарно да се приспособявам, тъй като треньорският щаб и съотборниците ми ме одобриха доста топло, тъй че се усещам доста добре от първия ден, в който пристигнах в Благоевград. Свикнах елементарно с изискванията тук. Много съм благополучен, че съм част от Пирин, който е тим с доста опитни футболисти. Доста от тях са играли на най-високо равнище. Пирин е отбор с история. Не знам доста за България, само че моят съотечественик и към този момент съотборник Казуки Такахаши ми описа много. Разбрах от него хубави неща за вашата страна, за град Благоевград ", стартира бранителят.

" Амбицията ми е да направя всичко по силите си да оказа помощ на тима да остане в елита. Английският ми още не е доста добър и Казуки ми оказва помощ доста в връзката. Нямам самообладание да стартира да играе с екипа на Пирин ", добави Айзо пред клубната телевизия.
 Антон Карачанаков: Заслужено победихме Арда, реакцията ми против Левски беше малко непотребна
Антон Карачанаков: Заслужено победихме Арда, реакцията ми против Левски беше малко непотребна

Можеше и да е по-убедително, споделя той

Изпълнителният шеф на " орлетата " Таско Тасков също разяснява прехвърлянето на японския бек.

" Юки е извънредно порядъчен и виновен към работата. Беше утвърден след няколкоседмични проби от треньора Радослав Митревски. Щастливи сме да притеглим толкоз класен състезател. Бил е младежки национал на Япония до 17 години, тъй че считаме, че ще ни помогне доста в идните тежки борби. Поливалентен футболист, който може да играе като ляв и десен бек, както и в предни позиции. С неговото привличане доближаваме дълбочина в състава ", сподели Тасков.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР