Новият Xiaomi Mi 9 ще бъде официално представен в целия

...
Новият Xiaomi Mi 9 ще бъде официално представен в целия
Коментари Харесай

Xiaomi готви Mi 9 с голям екран и 48-мегапикселова камера


Новият Xiaomi Mi 9 ще бъде публично показан в целия си искра единствено след два дни, само че изпълнителният шеф на компанията още този уикенд реши да разгласи някои много атрактивни неща към модела.

Според информацията от Лей Джун, новият флагман ще е с огромен 6.4-инчов AMOLED екран, дело на Samsung, който ще завзема до 90.7% от лицето на телефона. Това е съществено усъвършенстване по отношение на предходния Mi 8, като коефициентът е по-висок даже от този на iPhone XS Max, който може да се похвали с едвам 84.29%.
 Снимка 407191

Освен че дисплеят ще е значителен, от Xiaomi дават обещание, че цветовете в него ще са задоволително ярки и светли, даже при мощно слънце.
 Xiaomi пуска смарт телефон за 80 евро
Xiaomi пуска смарт телефон за 80 евро

Първият Android Go телефон на компанията

Лей Джун разкри също, че датчикът за пръстов отпечатък ще е внедрен под екрана, а това е сериозен прогрес за китайския бранд.
 Снимка 407194

Mi 9 ще заложи много и на конфигурацията от камери, като се чака задния сетъп да е формиран от три датчика с по 48, 12 и 16 мегапиксела. 16-мегапискеловата леща е с ултра необятен ъгъл на снимане, а главният 48-мегапикселов датчик ще се грижи за детайлите в огромните изображения.

Телефонът ще бъде разполагаем във разновидности с 6GB RAM/128 GB памет и 8GB RAM/256GB памет.
 Снимка 407193

Xiaomi сигурно ще привлекат огромен интерес и с Mi 9 Explorer Edition, който ще е с транспарантен тил, 10GB RAM и 512GB памет.

Mi 9 фактически наподобява като много добър Android смарт телефон и сме сигурни, че ще изиграе значима роля в напредъка на Xiaomi, които завземат от ден на ден от пазара в Европа и по света.
 Китайските смарт телефони завладяват европейския пазар
Китайските смарт телефони завладяват европейския пазар

Добра индикация за качеството на азиатските марки
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР