Новият вратар в селекцията на Левски – Милан Миятович, говори

...
Новият вратар в селекцията на Левски – Милан Миятович, говори
Коментари Харесай

Нов в Левски си пожела купа след сушата на Герена

Новият вратар в селекцията на Левски – Милан Миятович, приказва нашироко пред клубната телевизия на бронзовия медалист през предходната година. Черногорският пазач си пожела да вземе най-малко една купа със „ сините” през този сезон, в случай че не може да бъдат извоювани два трофея. Същевременно Миятович не счита, че тимът ще има проблеми Левски да в профил Ружомберок и да продължи решително към втория кръг на Лига Европа.

„ Чувствам се доста добре в Левски. Всички хора в тима ме одобриха доста добре. Направиха по този начин, че да не се усещам като нов в клуба, а като българин, който е в клуба от доста дълго време”, стартира той.

„ Преди да дойда знаех, че Левски е огромен тим, само че когато дойдох разбрах, че е доста по-голям от това, което си мислих. Има огромни обичаи и правилни последователи. В моята татковина – Черна гора, добре знаем какъв клуб е Левски и не мислих доста преди да взема решението да дойда – бързо стана”.

„ Не мисля, че са останали сюрпризирани хората в Черна гора от моето решение. Аз съм народен вратар и доста хора чакаха сходен трансфер. Може би Живко Миланов ми оказа помощ най-вече в самото начало. Знае малко сръбски, само че и с него се разбираме най-добре. Хубаво е да има мощна конкуренция и всички да упражняваме добре. Който и да застане на вратата за Левски, не мисля, че ще има проблеми”, подчертава Миятович.

„ Не мисля, че разликите в тренировките с Черна гора са огромни. В България мисля, че се играе по-бързо, само че съм уверен, че от ден дневно ще се представям все по-силно”, показа вижданията си вратарят.

„ Изиграхме два мощни мача в контролите. Мисля, че се представихме добре. В подготвителния интервал има доста отмалялост, което е обикновено. Важното е да се подготвим за шампионата и евротурнирите и там да сме на нужното ниво”, направи равносметка на подготовката черногорецът.

„ Не познавам Ружомберок, само че предходната година играх против Тренчин в ЕКТ. Те също са словаци. Това, което видях тогава и познавайки тима, който имаме ние, мисля, че имаме огромни шансове. Ако влезем добре в мача, имаме положителни шансове да продължим напред в Лига Европа”, показа вижданията си той.

„ Познавам българския футбол. Все отново сме в една група за европейското състезание и познавам български футболисти, които играят за националния отбор”.

„ Знам за Лудогорец, които преди време играха с Младост в евротурнирите. За ЦСКА не знам доста, видях, че са приключили втори в шампионата и евентуално са добър отбор”, разяснява Миятович.

„ За подобен огромен клуб задачата е единствено една – трофей. Левски няма купа през последните 10 години и желая тази година да вземем най-малко един, в случай че не можем и двата в България”, приключи Милан Миятович пред клубната телевизия на Левски.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР