Новият вратар на Милан Асмир Бегович е готов за ново

...
Новият вратар на Милан Асмир Бегович е готов за ново
Коментари Харесай

Бегович: Джиджо е най-добрият в света

Новият вратар на Милан Асмир Бегович е подготвен за ново предизвикателство. Босненският вратар е от няколко дни в клуба, само че към този момент има доста ясни хрумвания какво би трябвало да свърши. Опитният пазач приказва пред формалният уебсайт на „ росонерите “.

„ Избрах Милан, тъй като това е огромно предизвикателство за мен. Аз съм в един от най-хубавите тимове в света, с фантастична история, невероятни почитатели и значими упоритости “, сподели Бегович.

Бегович описа и за избора си да играе в друга страна след дълги години на Албиона.

„ След толкоз доста години в Англия бях подготвен да опитам ново състезание и страна. Много съм разчувствуван от тази опция и нямам самообладание да стартира “, добави още той.

Босненският пазач показа няколко думи и за опцията си да се конкурира с Джанлуиджи Донарума.

„ Джиджо е най-хубавият млад вратар в света. Готов съм и двамата да си помогнем, като му осигуря добра конкуренция. За мен е чест да бъда тук. Той към този момент е доста мощен състезател и сигурно не се нуждае от моите препоръки, само че ще се опитам да му оказа помощ, като го провокирам всеки ден на тренировките. По подобен метод ще извадя най-хубавото от него, както и от мен “, съобщи Бегович.

Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР